Nuk ka gjasa që të hasni dy vajza me këtë emër në të njëjtën klasë ose shkollë.

.

Apr 8, 2018 · Mos u mendoni shumë të gjeni emra të huaj për fëmijën tuaj. Shtë një emër që përdoret gjerësisht jo vetëm në Itali, por edhe në vendet e tjera spanjishtfolëse.

edenis.

0% 0% found this document not useful, Mark this document as not.

Save Save Emra për vajza For Later. Janë emra fantastikë, shumicën e të cilëve mund të mos i kemi dëgjuar. Bela.

Anja.

Kjo është një listë me emra të vjetër ilirë të cilët janë fantastikë. . Sipas emërave në SHBA më poshtë do të gjeni emërat e 2020.

Nikoleta. Nese ti qe e shikon kete videoje nje mama ne pritje te embel teuroj shtatzani te mbare.

Në këtë material do të gjeni emra modern për vajza, emra të shkurtër për vajza por edhe disas emra të vjetër por absolutisht shumë të bukur.

/d.

130+ emra të këndshëm për vajza, sugjeruar nga ndjekësit e Anabel. 4 Emrat për miqtë e lokalit.

7 Emra për grupe të profesioneve të ndryshme. 7 Emra për grupe të profesioneve të ndryshme.

149.
.
1 Emra të bukur dhe origjinal të vajzave.

.

.

Aug 24, 2011 · Nese kërkoni emrin për një vajzë që të jetë i hijshëm dhe ekzotik, atëhere mendojmë se do t’ju pëlqejnë emrat irlandezë, francezë, spanjollë dhe italianë për vajza. Siti regjistron cilët emra fëmijësh janë tërhequr më interes nga prindërit shtatzënë që mund të përkthehet në përdorim popullor gjatë viteve të ardhshme. .

Disa prindër vendosin emra të cilat janë trashëguar në familja ndërkohë të tjerë kërkojnë emra unik. 130+ emra të këndshëm për vajza, sugjeruar nga ndjekësit e Anabel. com. 19:58 / E Mërkurë, 17 Maj. . Disa të tjerë zgjedhin emra në shenjë respekti të.

.

Abigail (lumturi) Abra (nëna e shumë) Abril (prill) ada. ) – fytyrë e bukur; Emra për vajza me shkronjën “D” Dajana (pers.

Bela.

.

.

Ancient Illyria.

.